Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    NATURAL WORLD

    Natural World grundades 2010 och är ett spanskt företag med stort miljöfokus som bara använder naturliga och miljövänliga material i sina produkter. Natural world erbjuder ett brett sortiment av snygga, sköna och samtidigt certifierade ekologiska skor för kvinnor, män och barn. I sortimentet finns allt från sneakers och tofflor till vinterstövlar.

    Huvudkontor

    Natural Worlds huvudkontor ligger i Arnedo, La Rioja-regionen, norra Spanien.

    Var tillverkas Natural World-produkter?

    Alla produkter är tillverkade i Spanien.

    Hur styr Natural World produktionsförhållandena?

    Natural World certifieras årligen av Global Organic Textile Standard (GOTS) - en strikt standard för ekologiskt och socialt ansvarsfull textilproduktion. Samtidigt kontrolleras även råvarornas och produktionsanläggningarnas ur mänsklig/social synvinkel och certifieras därefter.

    Natural World & hållbarhet

    Hållbarhet ligger i företagets DNA. Från och med de absolut ekologiska råvarorna till skorna, främst ekologisk bomull och naturgummi, fortsätter det miljövänliga fokuset under hela processen. Materialen som används kommer alla från Spanien och är GOTS-certifierade. Även djurens välbefinnande spelar roll. 90% av hela kollektionen är vegansk. Förpackningarna är gjorda av 100% återvunnet material. Under produktionen använder Natural World sitt eget "Vulcanization System", vilket är ett miljövänligt produktionssystem som arbetar med värme och som på ett avgörande sätt bidrar till varumärkets miljövänlighet.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress