Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till

    ROBENS

    Robens grundades 1973 av Klaus Robens, som ville föra vidare sin mångåriga passion för friluftsliv till andra. Tillsammans med sin följeslagare Olaf Bracht, industridesigner, lanserades de första tälten på 80-talet. Än idag arbetar Olaf som tältuppbyggare på Robens så att vi som kunder kan dra nytta av hans oerhörda erfarenhet. Då som idag är tälten, precis som sovsäckarna och campingmöblerna, genomtänkta i varje detalj och skapas utifrån funktion.

    Mer om Robens

    Robens huvudsäte ligger i Give, Danmark, men det allra mesta produceras i Asien. Sedan år 2000 tillhör Robens det danska företaget Oase Outdoors. Robens utrustar outdoor- och campingentusiaster med högkvalitativa och praktiskt utformade tält, campingmöbler och campingtillbehör. Robens hängivna team består av passionerade friluftsentusiaster och de väl genomtänkta produkterna gör det lätt att njuta av äventyret. Här finns ett brett och prisvärt sortiment. Oavsett om det handlar om en kompakt campingstol eller ett rymligt familjetält, upptäck här vad som är nytt för ditt nästa campingäventyr.

    Robens & produktion

    De flesta av Robens produkter produceras i Asien, men har regelbundna kontroller för att säkerställa att det är bra arbetsvillkor för de anställda. Detta säkerställer Robens via amphora BSCI-plattformen, där företaget löpande granskar sina fabriker. Dessutom sker det besök på fabrikerna för att personligen kontrollera ramvillkoren och arbetsvillkoren.

    Robens & hållbarhet

    Robens arbetar aktivt med ett hållbarhetsprojekt och minskar sina två Scope-1-2-3-utsläpp. Det innebär att utsläppen av växthusgaser minskar systematiskt i hela leveranskedjan. Bland annat eftersträvas koldioxidneutralitet för huvudkontoret i Danmark. Robens andra hållbarhetsåtgärder är att ta bort all onödig plast vid export (innerkartonger) samt att utveckla mer hållbara produkter och produktionsmetoder för framtiden.

    Dun i Robens produkter

    Robens använder sig uteslutande av RDS-certifierat dun (Responsible Down Standard) som kommer från transparenta, spårbara, etiskt hållbara källor.

    Läs mer
    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress