Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    TROLLIHOPP

    Barnbok om äventyr i trollskogen

    Mokii är ett litet glatt troll som gillar spännande äventyr i naturen, stora som små. Mokii älskar outdoorlivet och en av många favoritsysslor är fiske. Han gillar även långa vandringar och upptäcktsfärder. Mokii är precis som de flesta andra troll ganska liten till växten, närmare bestämt 28 cm lång. Det kan därför vara lite svårt att få syn på honom ute i skogen. Han har blå ögon och väger inte mer än 450 gram. Ålder: 486 varv runt solen.

    Trollihopp - Det stora äventyret

    Trollihopp - Det stora äventyret är en bok på 90 sidor med fina naturbilder som tar oss med på ett spännande äventyr tillsammans med trollet Mokii som är ett av många små snälla troll med en stark koppling till naturen och allt levande på jorden. Mokii vistas i norra Sveriges vildmark - Det är en stor värld att upptäcka för ett litet troll.

    Om författaren

    Magnus älskar att vistas ute i naturen och har ett starkt fotointresse. När hans fru väntade deras första barn växte idén fram att skapa en barnbok som skildrar vår svenska vackra natur och samtidigt lär barn om naturen och hur viktig vår miljö är. Boken har tagits fram under den lilla fritid en småbarnsförälder har med ett heltidsarbete och därför tog det nästan 3 år att färdigställa boken. Upptäck den här intressanta och underhållande barnboken för små äventyrare hos oss på Naturkompaniet, välkommen!
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress