/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Zeiss

    Zeiss är ett globalt ledande teknikföretag inom optik och optoelektronik. De går i fronten den tekniska utvecklingen och kommer med lösningar som vidgar den optiska världens horisont.

    Världsledande inom kikare och optik
    I mitten av 1800-talet avslutade Carl Zeiss sin utbildning som mekaniker i Tyskland och startade ett företag med inriktning på optik. I början vad Carl ensam på företaget och konstruerade, lagade, och optimerade själv olika instrument. Förstoringsglasen sålde extra bra, men även termometrar, teleskop och glasögon. Den höga kvalitén uppskattades av kunderna och han kunde snart anställa medarbetare och flytta till större lokaler.

    Idag är Zeiss ett globalt ledande företag som finns representerat i nästan 50 länder, med ett brett sortiment anpassat till framtida tillväxtområden som digitalisering, sjuk- och hälsovård. Tack vare omfattande och hållbara investeringar i forskning och utveckling kommer företaget Zeiss även i framtiden att kunna erbjuda högklassig teknik och befästa sin marknadsledande ställning.

    Här på Naturkompaniet hittar du utrustning från Zeiss som passar den som har högt ställda krav, optimal för fågelskådning, jakt och mycket mer.    Filter
    Vikt / g
    till
    Pris / kr
    till
    Närgräns / m
    till
    Synfält / m
    till
    Förstoring
    till
    Linsdiameter / mm
    till
    Utträdespupill / mm
    till
    Skymningsfaktor
    till
    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress