Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • KIDS LOOPING II SPECTRON 4 1

    Julbo KIDS LOOPING II SPECTRON 4 Barn

    Artikelnr.: 2002497
    inkl. moms
    299,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    FUCHSIA/GREY
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Solglasögon för alla barn som är i ”kan själv ” åldern. Looping har nämligen en symmetrisk form som gör att de aldrig kan sättas upp och ner, så hur barnen än sätter på sig glasögonen hamnar de alltid rätt. Därtill är de tuffa nog att klara barns oömma hantering samtidigt som de är lätta, flexibla och försedda med en passform som gör att de hålls på plats i alla lägen.

    Looping är försedda med linser av hög kvalitet, vilka ger fin sikt och bra kontraster och de är utformade så att de ger ett brett synfält. Linserna är så kallade kategori 4 linser som blockerar 95 % av det synliga ljuset och ger 100 % skydd mot UVA, B och C strålar. Därtill är de belagda med Julbos Flash coating, som filtrerar inkommande ljus och ger en spegeleffekt. De rekommenderas för användning i mycket soliga förhållanden, vilket gör att de kan användas både i fjällen och på sjön.

    Bågarna är utvecklade för att vara både bekväma och tuffa på en och samma gång. De böjda skalmarna gör att glasögonen sluter fint om barnets huvud, vilket gör att glasögonen hålls på plats under lek och bus. De flexande skalmarna gör därtill att bågarna anpassar sig efter barnets huvudform och gör dem lätta att ta av och på.

    Skalmarna är även klädda med ett mjukt material, som inte fastnar i håret, och som håller glasögonen säkert på plats samtidigt som det gör att skalmarna känns sköna mot barnets känsliga hud.

   • Ger 100% skydd mot UVA, B och C strålar
   • Kategori 4 linser, för användning i högalpin miljö och på sjön
   • Symmetrisk form som gör att de inte att sätta upp och ned
   • Ger ett brett synfält
   • Filtrerar inkommande ljus och ger spegeleffekt
   • Avtagbar nackrem
   • Storlek 1-2 år

    Europeisk standard för klassificering av linser

    0 Ofärgad lins för molniga dagar 1 Ljusa linser lämpliga för molniga dagar med svagt solljus 2 Linser lämpliga för normal solljus 3 Mörka linser för dagar med starkt solljus, passar bra på sjön och i fjällen 4 Mycket mörka linser för användning i högalpin miljö och på sjön, inte lämpliga för bilkörning
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Kön
    Barn
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Du kanske också gillar 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress