Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Överdragskläder dam

    Genom att klä dig rätt håller du dig varm och torr i alla väder. Överdragskläderna är det yttersta lagret som ska skydda dig mot alla slags väder som regn, vind, kyla och snö. Hos oss hittar du ett brett sortiment av överdragsbyxor dam, regnbyxor dam, överdragsjackor, termobyxor & täckbyxor dam och skalkläder dam för olika ändamål av hög kvalitet från kända märken.

    Överdragskläder för dam för vandring & friluftsliv

    Genom att klä dig i olika lager enligt den berömda lager-på-lager-metoden kan du snabbt ändra klädsel under dagen om väder, temperatur eller aktivitetsnivå skulle ändras. Överdragskläderna är det yttersta lagret och kan se lite olika ut beroende på vilka egenskaper du söker. För den som ska vandra i Sverige på sommaren, till exempel, är det bra att ha med sig vattentäta överdragskläder eftersom vädret kan skifta. Om du ska bära med dig en del packning är det smart att ta med dig tunna överdragskläder som inte tar så stor plats och inte väger så mycket. Ett litet, lätt, packbart regnställ får plats i ett ytterfack på ryggsäcken och går snabbt att få fram vid behov. Tänk på att det inte bara skyddar dig mot regn och väta, det skyddar även mot vind och ger extra värme om det skulle bli kallt.

    Varma överdragskläder för dam för vinter

    Håll värmen på vintervandringen eller i skidspåret med ett par fodrade överdragsbyxor. Att vara torr och lagom varm är en förutsättning för att det ska vara en njutbar och härlig upplevelse. Om du ska vandra på vintern, kanske även med en eller flera övernattningar, kan ett par dunbyxor göra stor skillnad för ditt välmående. Ett par dunbyxor dam tar knappt någon plats i packningen och väger inte mycket, de tål dessutom utan problem att tryckas ihop till en mycket liten volym. Dunbyxorna kan du ta fram under pausen eller vid lägret när du är mer stillastående. Vid en kall natt kan du även ha dem på dig i sovsäcken för extra värme.

    Överdragskläder för dam för cykling cykelpendling

    Ofta räcker det bra med vanliga, klassiska överdragskläder när man cyklar men den som cyklar ofta och snabbt ställer andra krav på sina överdragskläder. I vårt sortiment av överdragskläder finns det många modeller som är anpassade just för cykling. Här hittar du till exempel:

    • Lätta material
    • Justerbar och hjälmkompatibel huva
    • Förböjda ärmar och knän
    • Jacka med förlängd rygg som skyddar ryggslutet även i framåtböjd position
    • Reflexdetaljer
    • Kardborrestängning som går snabbt att ta av och på
    • Flourkarbonfri impregnering
    • Ventilationsdragkedjor
    • Tejpade sömmar
    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (20)
    Hållbarhetsmärkningar
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress