Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Handskar & vantar tillbehör

        Trött på att tappa bort dina vantar? Är det ibland svårt att få upp värmen efter att haft händerna för mycket i vattnet när du isfiskat? Blåser vinden rakt igenom dina stickade vantar? Då har du kommit helt rätt, för vi har lösningen på alla de här problemen!

        Handcuffs från Hestra

        Med Hestras enkla men geniala handcuffs har du alltid koll på dina vantar eller handskar. När du ska ta av dig vantarna för att göra upp en brasa eller öppna locket på din termosflaska behöver du inte lägga ifrån dig vantarna utan de hänger kvar och är hela tiden nära till hands.

        Handvärmare

        För riktigt frusna händer som snabbt behöver få upp värmen igen är ett par handvärmare från Heat Factory bra kompanjoner att ha med sig på vinterutflykten. Vi har även tåvärmare för dig som råkat bli kall om fötterna i långfärdspjäxorna eller skridskorna.

        Liners

        Om du känner att dina stickade favoritvantar inte riktigt håller värmen när det det blåser kallt ute kan du investera i ett par liners att ha som ett foder i dina vantar. Våra liners är i merinoull eller polyester vilket gör att de är både varma och tunna, de får enkelt plats i dina vantar. Med det här förstärkningsplagget kommer du hålla dina händer varma länge, även i de lägre minusgraderna.

        Upptäck alla våra smarta tillbehör för vantar och händer här på Naturkompaniet, välkommen!

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress