Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    GOSOAKY

    GOSOAKY är ett nederländskt varumärke, vars vision är att tillverka de bästa OUTERPROOFS™ för barn från 1 till 14 år. Tygerna till kollektionen väljs ut med största omsorg av experter och på de färdiga plaggen är sömmarna tejpade eller svetsade, så ingen väta kan tränga igenom.

    GOSOAKY vill att deras produkter ska vara funktionella men samtidigt urbana så att de kan användas hela året och vid alla tillfällen; på lekplatsen, i skolan och på stan. Kort och gott är produkterna 100 % vattentäta, av hög kvalitet, moderiktiga och kan användas dagligen.

    Prodution & hållbarhet

    Huvudkontor:

    Amsterdam, Nederländerna.

    Var tillverkas produkter från GOSOAKY?

    Produkterna tillverkas i Kina, norr om Peking.

    Hur kontrollerar GOSOAKY produktionsvillkoren?

    Kollektionerna från GOSOAKY tillverkas för hand i en liten fabrik och de väljer sina affärspartners personligen. Hos GOSOAKY har man en mycket bra och framför allt mycket långvarig relation med producenterna. I början av varje sy säsong sker ett besök i Kina för att personligen diskutera kollektionen och viktiga detaljer. Det skapar ett enkelt och effektivt samarbete med det kinesiska teamet. Då kan man samtidigt skapa sig en bild av arbetsvillkoren direkt på plats. Eftersom GOSOAKY samarbetar med certifierade fabriker, kan man garantera att alla medarbetare möts av säkra arbetsvillkor och får en rättvis lön.

    Varifrån kommer dunet i GOSOAKYs produkter?

    Det finns inga dunprodukter hos GOSOAKY. Det finns överhuvudtaget inga animaliska produkter hos GOSOAKY, eftersom det finns så många hållbara och djurvänliga alternativ. Täckjackorna är till exempel fyllda med Sorona® Insulation von DuPont™. Detta biologiskt nedbrytbara och djurvänliga alternativ till dun är mikrofiber i polyester som består till 37 % av majsglukos. Fyllningen är inte bara miljövänlig, utan framför allt varm (ned till -15 grader), torkar snabbt, kan tvättas och håller formen.

    Hur arbetar GOSOAKY med hållbarhet?

    GOSOAKY vill göra människor glada med sina långlivade produkter och samtidigt arbeta mot en hållbar framtid. Mottot är att köpa mindre och istället ge produkterna vidare till syskon (eller vänner). Det används inga animaliska produkter eller giftiga kemikalier i materialen eller på ytorna. Alla plagg från GOSOAKY är PFC- och AZO-fria. Som impregnering används BIONIC-FINISH® ECO. Produkterna kommer till Europa med båt, inte med flyg.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress