/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Logotyp för Lacrosse

    LACROSSE

    I natursköna La Crosse i delstaten Wisconsin, USA, har LaCrosse tillverkat skor sedan 1897. På den tiden var staden stort centrum för handel längs Mississippifloden. Här köpte och sålde jägare och lyckosökare sina varor och provianterade inför sina resor. Än idag använder sig Lacrosse av traditionellt hantverk i sin skotillverkning, om än något moderniserat för att uppnå marknadens nivå gällande kvalité och kontroll.

    Gummistövlar & boots med unik komfort

    LaCrosse bygger stövlar, boots och gummistövlar för svår terräng och hårt klimat. Med en grov och tålig sula är stövlarna stötdämpande och greppsäkra. Med unik design har man fått till en passform som är svår att överträffa. Mjuk innersula ger foten skön stötdämpning. Tanken är att stövlarna ska vara så bekväma som möjligt i de mest obekvämaste miljöerna.

    En stövel, flera användningsområden

    Stövlar från LaCrosse används inte enbart när regnet faller. Den sköna komforten gör att de används till allt inom outdoor, från svampplockning och jakt till fjällvandring eller hårt arbete på farmen. LaCrosse tillverkar även boots i gummi som går upp till anklarna som är sköna både på långpromenaden och i stan.

    Upptäck vårt sortiment av gummistövlar och boots från LaCrosse här på Naturkompaniet, välkommen!
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress