Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    MANDALA

    Tyska företaget Mandala är ett av Tysklands allra första tillverkare av yogaprodukter. Signumet är mjuka, följsamma och väl genomtänkta kläder som följer dina rörelser så att de nästan inte känns på kroppen. Ända sedan starten 2001 har företaget haft stort fokus på varsam resursanvändning och tar sitt sociala ansvar på allvar. Att produkterna håller hög kvalitet och kan användas länge är en del i deras hållbarhetsarbete. Alla produkter är GOTS-certifierade och uppfyller OCS (Organic Content Standard of Textile Exchange).

    Mandala – miljövänliga & veganska yogakläder

    Mandala använder endast ekologiskt odlade eller återvunna material i sina produkter och har bra koll på alla led i produktionskedjan. Det finns inga animaliska produkter i plaggen och de är helt veganska. Bland materialen som används finns ekologisk bomull, Tencel, ricinoljeväxter, återvunna PET-flaskor.

    Mandala tänker ett steg längre

    Förutom hållbara och återvunna material ser Mandala till att bara producera precis så mycket som säljs. På det sättet undviks överproduktion, vilket är en viktig del i hållbarhetsarbetet.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress