Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter

    SUPER NATURAL

    ”Livet är vår inspiration och naturen är vår dagliga följeslagare.” Super.Naturals kläder är utformade att erbjuda det bästa du behöver. Fibrerna kombinerar alla fördelar med merinoull tillsammans med en innovativ teknik av syntetiska fibrer i ett garn. Det ger en unikt mjuk känsla på huden med fördelen av en maximal prestanda. Super.Natural vill att du ska kunna gå ut från kontoret och vandra rakt upp i bergen, släppa av dina barn på skolan och ta yogalektioner direkt efteråt, i en och samma outfit. Superbra. Super naturligt.

    Kläder med förbättrad design, inspirerad av naturen

    Super.Natural lägger lika stor vikt på designen som på materialen de använder i sina kläder. Om kläderna är både sköna och snygga att bära kan man använda samma plagg till många olika aktiviteter resonerar man. Det ska vara enkelt att ta sig ut i Naturen direkt efter jobbet. I Super.Naturals sortiment hittar du allt från sköna underkläder och underställ till tröjor, jackor och byxor.

    Om merinoullens egenskaper

    Merinoullen är välkänd för sin mjukhet mot huden. Super.Natural har blandat merinoull med syntetiska fibrer för att få till garn av mycket hög kvalitet som andas, värmer, svalkar och transporterar bort fukt. Merinoull lämpar sig perfekt för sport- och outdoorkläder då det håller sig fräscht länge.

    Läs mer
    Filter
    Finns i Årebutiken (6228.93 km)

    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Tack! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress