Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tubbs

    Tubbs erbjuder rätt teknik och specifika modeller av snöskor för alla behov. I sortimentet finns bland annat snöskor för dagsturer, vintervandringar och expeditioner. Fokus ligger på hög kvalitet, kontroll, stöd och hållbarhet.

    Tubbs huvudkontor

    Tubbs är medlem i K2 Sport, med huvudkontor i Seattle, USA. I Europa är företaget baserat i Penzberg, Bayern.

    Var tillverkas Tubbs produkter?

    Tubbs tillverkar sina snöskor i Kina, Taiwan.

    Hur kontrollerar Tubbs produktionsförhållandena?

    Tubbs Snowshoes har en strikt uppförandekod som alla tillverkare måste följa. Detta definierar lagstadgade minimikrav och standarder som går långt utöver detta (t.ex. ökad utbetalning av övertid och förbud mot någon form av diskriminering). För varje punkt definieras en korrigerande handlingsplan som reglerar hur man ska agera vid överträdelser. Regelbundna kontroller säkerställer att uppförandekoden följs.

    Tubbs & hållbarhet

    Tubbs är medveten om sitt ansvar att skydda miljön och försöker minimera sin påverkan på miljön. Ett exempel på det är att fabriken där Tubbs tillverkar sina snöskor är utrustad med solpaneler på taket som genererar 44 % av elbehovet på plats. Fler exempel är att CO2-utsläppen från transporter kompenseras till 100 % och att förpackningarna till snöskorna är helt återvinningsbara.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress