Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • FJÄLLGUIDEN JAN LUNDHAG 1

    Vildmarksbiblioteket FJÄLLGUIDEN JAN LUNDHAG

    Artikelnr.: EX0007652
    249,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    NoColor
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    För att på ett tryggt och avslappnat sätt kunna vistas i fjällen krävs erfarenhet, kunskap och rätt utrustning. Erfarenhet kommer med tiden men med ett större kunskapsförråd kan många av nybörjarmisstagen undvikas och mycket hårdvunnen erfarenhet kan erövras på ett enklare sätt. Boken ger en möjlighet att tillägna sig kunskap om fjällvärlden så att både de första trevande fjällturerna och de mer avancerade turerna klaras av utan större svårigheter. I boken finns information för både nybörjaren och fjälledaren.

    Boken innehåller en grundlig genomgång av den utrustning som krävs för såväl sommar- som vinterturer. Allt från vad du ska tänka på vid val av kläder till nack- och fördelar med olika tältmodeller och vilka bindningar som finns till turskidor tas upp. Författaren beskriver även hur du underhåller utrustningen och ger tips om hur den kan lagas om oturen skulle vara framme.

    Det är inte bara utrustningen som är viktig. Det är även viktigt att ha kunskap för att klara av de hinder som kan uppkomma längs vägen. En stor del av bokens innehåll består av just sådan kunskap och säkerhetstänkandet är ständigt i fokus. Fjällorientering, hur man använder en vindsäck och vad som behövs i medicinväskan är några av de saker du får lära dig.

    Författaren Jan Lundhag, med bakgrund i det välkända företaget Lundhags, har mångårig erfarenhet av fjällturer både privat och som fjälledare. Han är med i Svenska turistföreningens jämtlandssektion och både uppdaterar och bygger på sina kunskaper varje år.

    Provläs boken: http://vandringsguider.se/9789186433086/index.html
   • Grundlig genomgång av utrustning för både sommar- och vinterturer
   • Tips på hur du vårdar och reparerar din utrustning
   • Boken tar bland annat upp fjällsäkerhet, orientering och ledarskap
   • Riktar sig både till nybörjare, erfarna vandrare och fjälledare
   • Boken har ett smidigt, kompakt och mycket hållbart format
   • Flexoband
   • 192 sidor
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Längd
    17 cm
    Bredd
    22.5 cm
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress