Elle Nikishkova, en av Sveriges populäraste utekockar, guidar dig till de 20 godaste matsvamparna från våra skogar, 20 goda svamprecept samt kunskap om matsvampens historia.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Elle Nikishkova, en av Sveriges populäraste utekockar, guidar dig till de 20 godaste matsvamparna från våra skogar, 20 goda svamprecept samt kunskap om matsvampens historia.
Boken är uppdelad i två delar: Den första är en handfast guide till de 20 godaste matsvamparna som du kan hitta i våra skogar. Del två består av 20 lättlagade recept med svamp som bärande ingrediens. Beskrivningar om svampar och maträtter kombineras med fakta och kuriosa om denna mångsidiga och användbara råvara.
Elle Nikishkova är uppvuxen i forna Sovjetunionen och har sedan barndomen med sig en tanke om skogen som ett användbart skafferi. Hon ses ofta stå insvept i rök på friluftsfestivaler och event. På meritlistan har hon bland annat en master i internationell politik, hon har drivit restaurang i Guatemala och har varit matsvampexpert i Nyhetsmorgon på TV4. Med den här boken vill Elle Nikishkova inspirera till att laga mer mat med svamp och samtidigt ge en inblick i matsvampens historia, både i Sverige och i andra länder.
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Elle Nikishkova, en av Sveriges populäraste utekockar, guidar dig till de 20 godaste matsvamparna från våra skogar, 20 goda svamprecept samt kunskap om matsvampens historia.
Boken är uppdelad i två delar: Den första är en handfast guide till de 20 godaste matsvamparna som du kan hitta i våra skogar. Del två består av 20 lättlagade recept med svamp som bärande ingrediens. Beskrivningar om svampar och maträtter kombineras med fakta och kuriosa om denna mångsidiga och användbara råvara.
Elle Nikishkova är uppvuxen i forna Sovjetunionen och har sedan barndomen med sig en tanke om skogen som ett användbart skafferi. Hon ses ofta stå insvept i rök på friluftsfestivaler och event. På meritlistan har hon bland annat en master i internationell politik, hon har drivit restaurang i Guatemala och har varit matsvampexpert i Nyhetsmorgon på TV4. Med den här boken vill Elle Nikishkova inspirera till att laga mer mat med svamp och samtidigt ge en inblick i matsvampens historia, både i Sverige och i andra länder.
Klicka på bilden för att se inlägget