Handknackat stål, träskaft slipat för hand och en skyddspåse av jute - detta är pannan som ger de perfekta förutsättningarna för god kolbulle eller pannkaka i skogen. Tillverkad i Källrå i Medelpad.
5 Stjärnor | 1 | |
---|---|---|
4 Stjärnor | 0 | |
3 Stjärnor | 0 | |
2 Stjärnor | 0 | |
1 Stjärna | 1 |
Beskrivning
Tekniska detaljer
Handknackat stål, träskaft slipat för hand och en skyddspåse av jute - detta är pannan som ger de perfekta förutsättningarna för god kolbulle eller pannkaka i skogen. Tillverkad i Källrå i Medelpad.
Pannkakspannan/kolbullepannan är utformad för att användas över öppen eld men går lika bra att använda på både grill och elplatta. Eftersom pannan är tillverkad av stål är det viktigt att förvara den torr och rengjord, annars kan den rosta. Diska, torka och smörj gärna in pannan med matolja eller paraffinolja efter stekning. Hur du tillagar kolbullar på bästa sätt? Det får du veta i receptet som medföljer.
I korthet
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Handknackat stål, träskaft slipat för hand och en skyddspåse av jute - detta är pannan som ger de perfekta förutsättningarna för god kolbulle eller pannkaka i skogen. Tillverkad i Källrå i Medelpad.
Pannkakspannan/kolbullepannan är utformad för att användas över öppen eld men går lika bra att använda på både grill och elplatta. Eftersom pannan är tillverkad av stål är det viktigt att förvara den torr och rengjord, annars kan den rosta. Diska, torka och smörj gärna in pannan med matolja eller paraffinolja efter stekning. Hur du tillagar kolbullar på bästa sätt? Det får du veta i receptet som medföljer.
I korthet
Klicka på bilden för att se inlägget
5 Stjärnor | 1 | |
---|---|---|
4 Stjärnor | 0 | |
3 Stjärnor | 0 | |
2 Stjärnor | 0 | |
1 Stjärna | 1 |
Naturkompaniet svarar
Hej Rebecca, det låter som att du har använt pannan på ett sätt den inte riktigt är tänkt för? Försök att placera pannan på ett sådant sätt att du fortfarande kan hålla i handtaget under stekning. Man bör sedan inte lämna pannan för länge på elden efter att man har stekt klart. Om du ägnar dig åt matlagning där du behöver maximal värme och under längre tid skulle vi rekommendera en rejälare stål- eller gjutjärnspanna med handtag helt i metall.
Vänliga hälsningar,
Naturkompaniet
Vi kommer att granska recensionen och vidta åtgärd om den bedöms som olämplig eller irrelevant. Din rapport syns endast hos oss. Om du har egna erfarenheter av produkten, skriv gärna en egen recension genom att trycka på knappen "SKRIV DIN RECENSION" ovan.
Var vänlig bekräfta genom att bildverifiera
Vi kommer att granska recensionen och vidta åtgärd om den bedöms som olämplig eller irrelevant. Din rapport syns endast hos oss. Om du har egna erfarenheter av produkten, skriv gärna en egen recension genom att trycka på knappen "SKRIV DIN RECENSION" ovan.
Var vänlig bekräfta genom att bildverifiera