Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • FALKETIND FLEX1 PANTS (W) 1

    Norröna FALKETIND FLEX1 PANTS (W) Herr

    Artikelnr.: EX0008972
    inkl. moms
    1 699,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    BLUE MOON
    <
    >
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Fjällvandra, paddla, cykla, bestiga berg, rasta hunden eller plocka svamp? Falketind Flex 1 är en sann allroundbyxa som ger dig komfort, ventilation och skydd mot kalla vindar i alla situationer.

    Falketind Flex 1 är en byxa för dig som lever ett aktivt liv. Den är en sann allroundbyxa som passar både dig som tycker om njutningsfulla vandringar och dig som tycker om krävande turer i högt tempo. Det är med andra ord en byxa som passar de flesta och som ger dig skön komfort, mycket bra ventilation samt skydd mot kalla vindar oavsett om du dricker en kopp kaffe i skogen eller bestiger ett berg.

    Falketind Flex 1är Norrönas lättaste Soft Shell byxa. Den är tillverkad av ett lätt och mycket smidigt material, som är både stretchigt och väldigt slittåligt. Materialets stretch tillsammans med den fina passformen gör byxorna mycket följsamma och ger dig full rörelsefrihet. Därtill ger materialet mycket god ventilation, vilket gör att den passar mycket bra att använda till aktiviteter med hög puls, samtidigt som det är vindavvisande.

    Byxans har en något smalare passform, för att ger optimal komfort i alla lägen, och den är försedd med ett Custom-fit system, som gör att du enkelt kan justera midjevidden med hjälp av ett brett elastiskt band, och på så sätt få byxan att sitta både tryggt och bekvämt.

    Falketind Flex 1 är försedd med flera smarta detaljer, den har bland annat en kängkrok i benslutet, som du kan fästa i kängans snörning, och på så sätt hindra grus, väta och smuts från att leta sig in i kängan. Därtill kan du enkelt justera benslutens vidd med hjälp av knappar. Två handvärmarfickor, två benfickor och en bakficka, alla med blixtlås, ger möjlighet till trygg förvaring av allt som du vill ha nära till hands.

   • Lätt och smidig
   • Stretchig och slittålig
   • Ger optimal rörelsefrihet
   • Ger mycket bra ventilation
   • Vindavvisande
   • Reglerbar passform
   • Kängkrok
   • Bensluten har justerbar vidd
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    XS
    Vikt
    380 g
    Material
    Flex1 softshell
    Kön
    Herr
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Du kanske också gillar 
    0
    0 Recensioner
    Skriv din recension

      I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
      Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

      Det är bara ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn som kommer visas i recensionen när den publiceras.

           

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress