Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Duffel bags med hjul

    Om du ska ut och resa med tung packning är en duffelväska med hjul ett praktiskt alternativ. En duffelväska är både mjuk och slittålig och går därför lätt att stuva in överallt, och i kombination med hjul och handtag kan du lätt transportera den utan att behöva bära. Hos oss hittar du både små och stora duffel bags med hjul som passar perfekt för till exempel resor eller träningskläder.

    Stora duffelbags med hjul

    Tung packning, mycket utrustning och skydd, hockeyutrustning, skidkläder, utrustning för ridning, skrymmande träningskläder – det finns många situationer där en stor duffelväska med hjul är det smidigaste sättet att transportera dina ägodelar. Bland The North Face duffel bags och Patagonias duffel bags, till exempel, finns några riktigt rymliga modeller med en kapacitet över 100 liter (120 liter, 155 liter) där du får plats med allt. Här finns också modeller med 90 liter och 70 liter för den som inte har fullt så mycket packning. Tack vare att duffel bags är så tåliga går det att transportera tungt i dem utan att de går sönder. De är också mjuka, vilket gör det lätt att få plats med dem i bagageutrymmet på bilen eller bussen. Tack vare smidiga fickor på utsidan kan du lätt hålla reda på småsaker som du vill ha nära till hands.

    Små duffelbags med hjul

    En duffelbag går att bära med sig på flera olika sätt, vilket gör att du kan alternera och på det sättet slippa få ont i ryggen. Dra ut handtaget och rulla fram väskan – perfekt på platta underlag inne på en flygplats eller tågstation. Hjulen rullar även bra på asfalt och gör det lätt att ta med väskan från transferbussen till hotellet. Tack vare de smidiga handtagen kan du även bära din duffelbag som en klassisk resväska. Med en lite mindre duffelbag får du inte plats med lika mycket som i en stor, men det räcker oftast alldeles utmärkt. En mindre duffel bag är perfekt om du ska resa bort över helgen, till exempel. Vissa modeller av duffelbags med hjul i vårt sortiment är anpassade för att kunna bäras med som handbagage på flyget. Kontrollera en extra gång vilket handbagage mått som gäller just det flygbolag som du ska resa med.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress