Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Icebug Vinterkängor

        Se till att hålla fötterna varma och torr med ett par bra vinterkängor. Icebugs vinterkängor är inte bara varma och sköna, de har dessutom ett otroligt bra grepp. Välj mellan Icebugs dubbade vinterkängor och Icebugs odubbade vinterkängor för bra grepp på snö och is för både dam och herr. Om du gillar att springa på vintern bör du kolla in Icebugs löparskor, där hittar du dubbade löparskor för vinterlöpning.

        Icebugs vinterkängor för friluftsliv & vardag

        Genom att gå stadigt på snö och is minskar du inte bara risken för att trilla och göra dig illa, din gång blir också er avslappnad och naturlig. En naturlig gång gör att du inte belastar fel och får ont i kroppen. Bland Icebugs vinterkängor finns modeller med dubbar, men också utan. Alla har gemensamt att de hindrar dig från att halka. Icebugs kängor har inte bara en väl genomtänkt sula, både design och materialval är gjorda för att de ska bli så sköna så möjligt. Den breda lästen och rymliga tåboxen ger gott om utrymme för tårna och en extra strumpa och det mjuka fodret håller dig varm. Om du vill ha extra stöd kan du komplettera med någon av Icebugs sulor.

        Icebugs vinterkängor med dynamiska dubbar

        Icebug har utvecklat en egen greppteknologi som heter BUGRIP. Det innebär att yttersulan består av en speciell gummiblandning kombinerat med tåliga dubbar av karbidstål. Dubbarna är inte helt fixerade utan anpassar sig lite efter underlaget och hur du sätter ner foten. De flexar, är dynamiska. Icebugs dynamiska dubbar rekommenderas inte för inomhusbruk eftersom de aldrig helt försvinner in i sulan.

        Icebug & hållbarhet

        När det kommer till miljö och hållbarhet ligger Icebug i framkant. Med återvunna material och innovativa tekniker är de föregångare bland alla som gör skor och kängor. Här är några exempel på tekniker och material som finns i Icebugs skor och kängor:

        • Förstärkningar som består av till 60 % återvunnet fisknät
        • Yttersula av gummi (varav 20 % återvunnet)
        • Mellansula av lättvikts-EVA och alger
        • Nubuckläder som garvat med en metod som bland annat spar stora mängder vatten (DriTan)
        • Innersula av BLOOM® algae foam och återvunnen, filtad merinoull från Woolpower
        • Återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik
        • Vattentätt membran av 50 % återvunnen PET
        • Primaloft Bio 200, ett återvunnet och biologiskt nedbrytbart isoleringsmaterial
        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress