Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        REA - kläder & utrustning »

        Midjeväskor

        Med en midjeväska får du med dig det viktigaste på ett smidigt sätt. I vårt sortiment finns modeller som passar både dam och herr från kända märken som FjällrävenPatagonia m.fl. En liten midjeväska rymmer endast det viktigaste som mobiltelefon, plånbok och nycklar, medan en större har plats för allt du behöver under en dagstur på vandringsleden.

        Midjeväska för äventyr & vardag

        Midjeväska, magväska, bum bag – denna klassiker har lika många namn som användningsområden. Vi har midjeväskor i olika färger och storlekar som gör att du kan matcha den med såväl friluftskläder och träningskläder som vardagskläder. Det gör den användbar under såväl vandring, promenad, längdskidåkning och stadsrundan.

        Säker förvaring med midjeväska

        Midjeväskan är ett säkert sätt att förvara dina värdesaker eftersom den är placerad framför kroppen och du på så sätt kan ha bra översikt över den jämfört med en ryggsäck – perfekt under resa eller på platser där det vistas mycket människor.

        De flesta midjeväskor vi har i sortimentet är utrustade med olika fack så du kan hålla ordning på dina saker. Vissa midjeväskor har även remmar utanpå där du kan sätta fast en vindjacka, skaljacka eller tröja för att vara beredd på väderomslag under dagen.

        Midjeväska ger fria händer

        En midjeväska ger dig fria händer, till skillnad mot en axelväska behöver du inte hålla några remmar på plats. Perfekt om du exempelvis vill gå med vandringsstavar, har en hund, barn eller annan packning att hålla koll på.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress