Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Expedition Dam

    Fjällräven Expedition Down Jacket har funnits sedan 70-talet och varit en given favorit för den som söker en riktigt varm jacka med praktiska detaljer och stora fickor. Från början var den tänkt till avancerade expeditioner men bärs numera året runt både till vardags och till alla tänkbara typer av friluftsliv.

    Fjällräven Expedition – både klassiker & nyheter

    Det som började med en riktigt varm jacka har blivit till en hel kollektion av gamla och nya klassiker – Fjällräven Expedition. Här hittar du massor av väl genomtänkta produkter i både dun och syntet som garanterat håller dig varm, med så hög kvalitet att de håller i många år. Varma mössor, varma västar, täckkjolar och täckshorts. Och förstås riktigt varma mössor med öronlappar för att skydda huvudet mot snö och hård vind.

    Fjällräven Expedition Down

    En hel del av plaggen i Expedition-serien har dun som isolering. Dun är ett fantastiskt material när det kommer till att hålla dig varm. Att dunet är så lätt gör att jackorna blir lätta och smidiga. De tar också mycket liten plats i packningen. Om du tar väl hand om din dunjacka genom att tvätta den på det sätt som man ska tvätta dunjacka på så kommer du ha en varm vän under en lång tid framöver.

    Stolta återföräljare av Fjällräven Expedition

    Naturkompaniet har haft omtyckta Expedition Down Jacket i sortimentet i många år, vilket vi är glada och stolta över. Hela Expedition-serien från Fjällräven passar väl överens med hur vi tänker kring kvalitet och hållbarhet och vi är säkra på att det finns blivande klassiker bland nyheterna i serien. Några av plaggen som ingår i Expedition-familjen för både dam och herr:

    • Expedition Down Jacket
    • Expedition Down Lite Jacket
    • Expedition Pack Down Hoodie
    • Expedition Long Down Parka
    Läs mer
    Filter
    18 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress