Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • TAJGA #5 9 1
    • TAJGA #5 9 2
    • TAJGA #5 9 3
    • TAJGA #5 9 4
    • TAJGA #5 9 5

    Podsol TAJGA #5 9

    Artikelnr.: 2066908
    inkl. moms
    7 499,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    BLACK
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Tajga är ett klassiskt, vackert och enkelt flugspö. Podsol tillverkar en enda modell, och det är Tajga. Inga uppdateringar, inga nyheter - bara en modell. Slappna av, njut av lugnet. 

    Trots dess traditionella yttre märker du snabbt att Tajga är tillverkat av de bästa materialen för spöbyggnad marknaden har att erbjuda. Det är ett lätt, känsligt och kraftfullt flugspö som med sin mediumsnabba aktion ger en mjuk känsla och en snabb, stabil återhämtning.

    Taperingen är mid-curved och mid flex och rekommenderad lina är #5. Spöt passar allra bäst ihop med en lina med AFTM vikt 9-12 gram (linans första 9,14 meter).

    Tajga består av longitudial 40-ton och IM8 grafitfiber, vilket bidrar till en känsla och återhämtning du inte får i en enfiberskonstruktion. Silica Nano Matrix är ett bindmedel som effektivt tränger ner runt varje fiber vilket gör att man kunnat minska mängden material med 1/3, utan att offra slitstyrkan. Detta gör Tajga till ett känsligt och lätt flugspö.

    Spöt kommer i fyra delar och har en enkel och stark konstruktion. Passformen på spöholkarna är precisa och det är enkelt att byta ut en sektion om olyckan är framme. Podsol har lyckats tillverka ett spö i en traditionell design innehållande nya, moderna teknologier.

     

    • Mediumsnabb aktion
    • Vikt på lina: #5
    • Längd: 9’
    • Sektioner: 4
    • Vikt: 90 g
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Vikt
    90.00 g
    Material
    Longitudial 40-ton, IM8 grafitfiber
    Spö-delar
    4
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress