Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Fjällräven Underställ

        Fjällräven har en gedigen erfarenhet av fjällvandring och friluftsliv året om och vet vad som verkligen fungerar. Det återspeglas inte minst deras underställ som med sina väl uttänkta material och funktioner håller dig varm och torr på alla dina äventyr. Hos oss hittar du både tunnare och tjockare underställ från Fjällräven för både dam och herr. Upptäck även de kortare modellerna av långkalsonger som bara går till knäna, ett perfekt förstärkningsplagg när ett helt underställ känns för varmt.

        Fjällrävens underställ i ull

        Ull är ett fantastiskt material att göra underställ av. Ullen värmer till exempel även om det skulle råka bli blött eller fuktigt, vilket inte bomull gör. Ull är också självrenande och luktreducerande så du behöver sällan tvätta ditt Fjällräven underställ i ull. Häng ut det på vädring över natten så känns det rent och fräscht igen. Självklart går det bra att tvätta ull om det skulle behövas, läs noga på tvättrådet och använd ulltvättmedel.

        Fjällrävens underställ i fleece

        Fleece är ett mjukt, lätt, slitstarkt och snabbtorkande material som ger gott om extra värme. Ett par fleecebyxor är lätta att rulla ihop och ta med i packningen på vandringen. Bär dem som de är eller som ett skönt mellanlager över understället och under skalbyxan.

        Underställ för jakt från Fjällräven

        Bland fjällrävens kläder finns ett väl genomtänkt sortiment för jakt, även underställ. Fjällrävens jaktunderställ är tillverkade i mjuk spårbar ull och är förstås helt fria från flourkarboner. Ullen är uppblandad med en väl avvägd mängd polyester för att öka slitstyrkan. Fjällrävens underställ för jakt görs i säkerhetsfärgen orange och kamouflagefärgen grön, båda varianterna är kamouflagemönstrade och finns för både dam och herr. Självklart passar det bra även för andra friluftsaktiviteter i skog och mark.

        Fjällrävens underställ till ett billigare pris

        Fjällräven är välkända och omtyckta för sin genomtänkta, snygga design och den höga kvaliteten. Om du är ute efter att fynda Fjällräven kan du ibland hitta enstaka plagg på vår Outlet Fjällräven.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress