Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Haglöfs Byxor & tights

    Haglöfs är välkända för sin rena tidlösa design och sina mångsidiga plagg, vilket återspeglas i deras breda sortiment av outdoorbyxor & tights. Här hittar du bland annat Haglöfs fodrade byxorHaglöfs friluftsbyxor och Haglöfs softshellbyxor - omtyckta både av nybörjare och erfarna friluftsentusiaster. Välj mellan byxor och tights för herr, dam, barn och junior.. Välj mellan byxor och tights för herr, dam, barn och junior.

    Haglöfs byxor & tights för friluftsliv

    Haglöfs är kända för sina sköna friluftsbyxor och vandringsbyxor, och det är inte svårt att förstå varför. Den välsittande passformen, det stretchiga materialet och de många fickorna gör vandringen bättre och roligare. Här är några funktioner som återkommer på Haglöfs vandringsbyxor:

    • Lätt och tåligt tyg, Climate™ Lite, som transporterar bort fukt från kroppen.
    • Hög, elastisk midja med bälteshällor.
    • Lårficka med dragkedja, perfekt för till exempel mobiltelefon.
    • Handfickor.
    • Justerbara benslut.
    • Smuts- och vattenavvisande flourkarbonfri impregnering.
    • Förstärkningar över knän och säte.
    • Stretchigt tyg som ger god rörelsefrihet.
    • Tight, nära passform. Slim fit.
    • Återvunna material.

    Haglöfs varma, fodrade byxor

    Överdragsbyxor, termobyxor, fodrade byxor – kärt barn har många namn. Haglöfs vinterbyxor är otroligt sköna och mångsidiga. Det fluffiga fodret håller dig varm både i skidspåret och i pulkabacken och den generösa passformen ger gott om rörelsefrihet. Den mjuka resåren i midjan gör byxan skön att bära och snabb att ta på sig. Att de går att dra på sig nästan i farten på morgonen när du är sen till bussen en iskall vintermorgon är inte heller så dumt. Flera av Haglöfs fodrade byxor går att använda både som ett värmande lager under skalbyxorna och som ett yttre lager utanpå understället.

    Haglöfs regnbyxor & skalbyxor

    Få plagg är så mångsidiga som Haglöfs regnbyxor. De är vindtäta, vattentäta och slitstarka. Dessutom är de tunna, smidiga och lätta så att de utan problem får plats i ett sidofack på ryggsäcken när du ska ut och vandra. Regnbyxorna (som också fungerar som vindbyxor) har en generös passform och går snabbt att dra på utanpå vandringstightsen, understället eller friluftsbyxorna om vädret plötsligt skulle slå om. Regnbyxorna görs i klassiska färger som blått och svart.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress