Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Hanwag Vandringsskor

        Tyska Hanwag har funnits sedan 1921 och har en gedigen erfarenhet av skotillverkning. Närheten till Alperna har gjort det lätt att testa nya modeller och få idéer till smarta lösningar. Fokus hos Hanwag har alltid varit passform, funktion och kvalitet – ledord som har mynnat ut i ett brett sortiment av sköna och pålitliga skor och kängor för både dam och herr. Vi på Naturkompaniet är stolta över att kunna erbjuda ett så brett sortiment av Hanwags vandringsskor.

        Hanwags vandringsskor för friluftsliv

        När du ska välja vandringskängor eller vandringsskor är det bra att tänka igenom några saker först, till exempel vilken funktion som är viktigast. Hur ska du använda dem? Är det till kortare dagsvandringar med lättare packning, lättviktsvandring där varje gram ska övervägas noga eller är det under en längre fjällvandring med tung packning i växlande väder? Bör de vara vattentäta? Behöver du ha högt skaft till skydd mot grenar och ris, eller räcker det med lågskor? Vill du använda dem till många olika saker och ha nytta av dem även i vardagen på promenaden med hundarna runt kvarteret? Tänk på att också välja rätt vandringsstrumpor.

        Vattentäta vandringsskor från Hanwag

        I Sverige och de övriga nordiska länderna kan det vara ganska växlande väder och en regnskur kan komma hastigt. Därför är det bra att välja ett par vattentäta vandringsskor. Hos oss hittar du flera modeller av vattentäta vandringsskor i Gore-Tex som håller dina fötter torra oavsett om det regnar eller du blir svettig om fötterna. Gore-Tex är ett membran som släpper ut överskottsvärme samtidigt som fukt utifrån stängs ute. Det ger en behaglig upplevelse och en sko som passar perfekt när det är blött ute.

        Sköna vandringsskor från Hanwag för alla fötter

        Alla fötter ser olika ut och för vissa personer kan det vara extra svårt att hitta vandringsskor som passar. Hanwag har utvecklat ett system med olika läster så att alla ska kunna hitta ett par vandringsskor som är sköna och passar just den egna foten. De läster som finns är:

        • Normal: passar en typisk ”standardfot”
        • Narrow: passar en smalare fot
        • Wide: passar en bredare fot
        • Extra: passar en rakare och bredare fot
        • Bunion: passar den som lider av hallux valgus
        Du kan lätt hitta vilka skor som har vilken sorts läst genom att titta i produktens namn.
        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress