Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skinnhandskar dam

    Skinn är ett tåligt material som blir mjukare och smidigare ju mer du använder det och passar bra som material både i snygga handskar för vardag och handskar för friluftsliv. Hos oss hittar du både sköna, ullfodrade, snygga skinnhandskar dam i klassiska modeller för vardag och promenader, men också slittåliga tekniska handskar med bra grepp för friluftsliv. Här hittar du också varmfodrade, vattentäta och vindtäta skidhandskar som håller händerna ordentligt varma i pisten.

    Skinnhandskar för dam med ullfoder

    Ull är ett fantastiskt material som värmer även om det skulle råka bli blött eller fuktigt. Många av skinnhandskarna i vårt sortiment är fodrade med ull, vilket ger en mjuk och ombonad känsla. Vissa modeller har ett uttagbart foder som går att tvätta eller byta ut, vilket förlänger handskens livslängd. Om du skulle vilja förlänga säsongen för dina favorithandskar kan du köpa till en liner, en slags innerhandske i merinoull, som ger gott om extra värme. Ull är inte bara varmt och skönt, det är också naturligt antibakteriellt och självrenande. Det gör att fodret i dina skinnhandskar håller sig fräscht länge och du slipper dålig lukt.

    Skinnhandskar för dam för friluftsliv

    Händerna är ofta utsatta när man är ute i skog och mark, särskilt under höst och vinter i varierande väder. Den som till exempel är ute och hugger ved, gör upp eld, fiskar och jagar under vinterhalvåret behöver ett par bra handskar som skyddar och värmer händerna. Bland Hestras handskar, till exempel, finns flera modeller av smidiga och slitstarka friluftshandskar. De har bra grepp och ger gott skydd mot både stickor, kyla, regn och vind. Välj mellan tunna skinnhandskar som till exempel Hestras populära och mångsidiga Work glove, ett uppskattat samarbete mellan Naturkompaniet och Hestra, och fodrade modeller med otroligt bra grepp.

    Ta hand om dina skinnhandskar för dam

    Skinn är tåligt, men är ett naturmaterial som behöver tas om hand för att hålla så länge som möjligt. Genom att vårda handskarna, till exempel med vax, kan du ha dem i många säsonger och de blir bara skönare ju mer du använder dem.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress