Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skinnhandskar

    Ett par snygga handskar av äkta skinn håller dina händer varma och torra på väg till arbetet eller på promenaden med hunden en kylig höstmorgon, men hos oss hittar du även varma skidhandskar och slitstarka skinnhandskar för friluftsliv. Välj mellan klassiska skinnhandskar dam och skinnhandskar herr av hög kvalitet från bland annat Hestra.

    Skinnhandskar för friluftsliv

    Skinn är ett tåligt, mjukt och följsamt material som ger ett bra skydd mot både kyla, vind och väta. Hos oss hittar du inte bara snygga, klassiska vardagshandskar utan även riktigt slittåliga arbetshandskar i skinn som passar bra för friluftsliv där du använder händerna mycket. Bland Hestras handskar, till exempel, hittar du många riktigt slitstarka modeller med bra grepp. Använd dina skinnhandskar när du hugger ved, jagar eller gör upp eld. För friluftsliv vintertid är det klokt att välja ett par varmfodrade skinnhandskar med ullfoder eller annat värmande foder. Du kan också köpa till en liner, en slags innerhandske, i merinoull som ger extra värme.

    Skinnhandskar för skidåkning

    Skinn är tåligt och passar bra som material i skidhandskar. Våra allra varmaste handskar är Hestras skidhandskar som finns både som skinnvantar, skinnhandskar och som 3-fingerhandske. Skidhandskarna har ett varmt syntetfoder som går att ta ut, perfekt om du har fått in snö i handsken och behöver torka den. Eller om fodret behöver rengöras. Det finns också lösa foder att köpa om du skulle slita ut det, på det sättet kan du förnya dina skidhandskar så att de håller ännu längre.

    Vård av skinnhandskar

    Vi får många frågor kring vård och skötsel av skinnhandskar. Hur behandlar man äkta skinn? Ska man smörja in sina skinnhandskar med fett, och hur ofta bör man i så fall fetta in dem? Bör man impregnera dem? Hur rengör och tvättar man bäst sina skinnhandskar? Kan man överhuvudtaget tvätta skinnhandskar? Läs allt om hur du tar hand om dina skinnhandskar på vår sida om att vårda handskar, men kom ihåg att alltid följa tvättrådet som är på just dina handskar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress