Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skinnhandskar herr

    Med ett par sköna, fodrade, snygga skinnhandskar är du väl rustad för höst och vinter. Hos oss hittar du ett brett utbud av handskar av skinn för herr, både fodrade och ofodrade, för vardag och friluftsliv. Välj mellan klassiska modeller i svart och brunt som passar bra både till kostym och vinterjacka. Tack vare att skinn är så tåligt och smidigt passar det även bra för arbetshandskar och handskar för friluftsliv. Här hittar du flera slitstarka modeller med bra grepp som är perfekta för den som hugger ved, gör upp eld eller arbetar i skogen. Här finns också varma skidhandskar, till exempel Hestras handskar Heli ski som är en av våra absolut varmaste skinnhandskar.

    Skinnhandskar för herr för friluftsliv

    Den som arbetar i skogen, jagar, fiskar eller på andra sätt använder händerna mycket utomhus i alla väder är ett par bra arbetshandskar viktigt både för komforten och säkerheten. Skinn är mjukt, smidigt, slittåligt och följer dina rörelser på ett bra sätt och är därför ett bra material för friluftsliv. I vårt sortiment av friluftshandskar finns både tunna varianter, till exempel den populära Work glove som är resultatet av ett samarbete mellan Naturkompaniet och Hestra. Det är en tunnare arbetshandske som effektivt skyddar mot kyla och stickor, men som är otroligt smidig på handen. Det är en riktigt mångsidig handske som blir mjukare och mer följsam ju mer du använder den.

    Varma skinnhandskar för herr

    Den som är ute under höst och vinter bör välja en varmfodrad skinnhandske. Om du behöver ännu mer värme kan en mjuk liner, en slags innerhandske, vara skönt. En liner ger mycket extra värme och är dessutom skön att bära bara som den är när du till exempel är inne i tältet eller behöver packa upp något ur ryggsäcken och tycker att det är svårt att ha tjocka skinnhandskar på dig samtidigt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress