Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (4)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Ofodrade västar herr

    Många anser att en ofodrad väst är ett måste på vandringen, fisketuren, cykelturen, jakten eller hundpromenaden. En ofodrad väst ger nämligen skydd runt bålen mot kalla vindar utan att bli för varm eller göra intrång på rörelsefriheten. Dessutom får du tillgång till flera extra fickor att både förvara saker i och att värma händerna i. Hos oss hittar du sköna, snygga, praktiska ofodrade västar och fleecevästar herr i olika material, färger och mönster från märken som Fjällräven, Barbour, Patagonia och The North Face.

    Ofodrade västar för herr för friluftsliv

    I vårt sortiment av ofodrade västar för herr finns flera friluftsvästar. Bland Fjällrävens ofodrade västar finns till exempel modeller av det klassiska, slitstarka materialet G-1000 – Fjällrävens eget material. De västarna är ofta utrustade med många fickor så att du har allt du kan ha kikare, karta, lupp, mobil och annat nära till hands. Genom att vaxa kläder i G-1000 kan du välja hur vattenavvisande du önskar att materialet är. Andra av våra ofodrade västar är sydda i lätta och snabbtorkande material som ger god ventilation och passar många olika högpulsaktiviteter som till exempel löpning, lättviktsvandring och trailrunning. Hos oss hittar du även reflexvästar som passar bra när du joggar, cyklar eller promenerar när det är mörkt ute. Missa inte heller våra fiskevästar & jaktvästar herr.

    Ofodrade västar för herr i fleece & pile

    En väst i fleece eller pile är ett skönt förstärkningsplagg som passar i många olika sammanhang. Bär den till arbetet, hundpromenaden, ridturen eller när du spelar golf. En tunn fleeceväst är lätt att få plats med i packningen och värmer förvånansvärt mycket när det blir kyligt på lunchpausen eller vid lägret på kvällen. Genom att värma bålen, där många vitala inre organ är, håller du hela kroppen behagligt varm. De flesta fleecevästar och pilevästar har mysiga handfickor där du kan värma dina händer.

    Ofodrade västar för herr i ull

    Ull är ett material med många fina egenskaper. Bland annat är det temperaturreglerande, vilket gör att du håller dig behagligt lagom varm oavsett temperatur och aktivitetsnivå. Hos oss hittar du flera västar i ull som passar bra att ha under jackan som ett värmande mellanlager, eller över skjortan på skogspromenaden på våren. Ull är inte bara mjukt, skönt och temperaturreglerande – det är också självrenande. Häng ut din ullväst på vädring under natten och den kommer att kännas fräsch igen på morgonen.

    Läs mer
    Filter
    13 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress