Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Outlet Hestra

        Hestra är välkända för sina sköna, välskräddade, slitstarka, snygga handskar och vantar i en kvalitet utöver det vanliga. Unna dig själv ett par handskar som håller i en livstid, eller ge bort som en fin present till någon som du tycker om. Här nedan kan du hitta Hestra handskar & vantar för både herr, dam och barn som garanterat värmer gott.  

        Outlet Hestra – handskar & vantar till fyndpriser 

        Man skämtar ofta om att svenskar alltid pratar om väder, men det är egentligen inte så konstigt. I Sverige skiftar vädret ständigt och vi behöver ha både vindtäta, vattentäta, varma och svala plagg i våra garderober för att hålla oss torra och lagom varma året om. Men det är inte bara väder som handskar ska klara av, utan även slitaget som användaren utsätter dem för. Hestra erbjuder ett brett sortiment för att möta alla utmaningar. Här finns arbetshandskar, extremt varma skidhandskar, snygga vardagshandskar, fodrade skinnhandskar, fina tumvantar och mycket mer. 

        Outlet Hestra vantar för barn 

        Barn älskar att leka utomhus oavsett väder! Det är nästan så att leken blir ännu roligare om det finns gott om vattenpölar att hoppa i, blöta grenar att samla, snö att bygga snögrottor av. Självklart vill vi alla att våra barn ska kunna leka obehindrat i både snö och regn utan att frysa. Hestra är riktigt duktiga på barnvantar och erbjuder många storlekar så att du kan hitta ett par som passar perfekt. Många modeller av handskar & vantar barn har långa skaft som hindrar snö och regn från att komma in i ärmen. Här finns vattentäta handskar och vantar för barn och junior, varma vantar för vinter och små stickade vantar i söta mönster för baby.   

        Hestras tillverkning av handskar & vantar 

        Orten Hestra ligger i Småland och här ligger Hestras huvudkvarter. Det var här som Hestra grundades och företaget finns kvar i samma familj. Det ligger mycket stolthet i Hestras produkter och många av Hestras handskar är tillverkade för hand. Att köpa ett par handskar eller vantar från Hestra ska kännas tryggt, därför tummar Hestra aldrig på den goda kvaliteten. 

        Läs mer
        Sortera efter: Populärt

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress