Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ullsulor

    För den som fryser om fötterna finns det en snabb lösning som verkligen fungerar. Genom att lägga i en iläggssula av ull i dina skor eller kängor kommer dina fötter att hålla värmen mycket bättre. Hos oss hittar du både tunna, smidiga ullsulor från Woolpower (en riktig storsäljare!) och uppbyggda ullsulor från bland annat Superfeet och Lundhags som ger bra stöd för foten. De flesta modeller går att klippa till önskad form och passar bra för både herr och dam. VI har även ullsulor för barn och junior.

    Varma ullsulor för vardag & friluftsliv

    Ull är ett smart material som ger en skön värme eftersom det släpper ut överskottsvärme om det skulle behövas. Förutom att ull och merinoull är värmereglerande så värmer det även om det skulle bli blött eller fuktigt. Det är ofta markkylan som är den mest ihärdiga kylan och en ullsula skyddar bra mot den och håller dina fötter varma. Genom att lägga i en ullsula i dina skor eller kängor förlänger du säsongen som du kan ha dem avsevärt. Använd sommarens sköna vandringskängor även på hösten genom att lägga i sulor. Samma ullsulor går att använda i dina gummistövlar, pjäxor eller vardagsskor. Komplettera gärna med ett par ullstrumpor. I flera av våra ullsulor är ullen uppblandad med syntet för att öka slitstyrkan, vilket gör att ett par sulor håller i många säsonger.

    Kan man tvätta ullsulor?

    Det är också luktreducerande och självrenande, vilket minskar risken för att det kommer lukta illa om dina fötter. Oftast räcker det med att lägga ut dina ullsulor under natten så kommer de att kännas fräscha igen. Om du ändå skulle vilja tvätta dina ullsulor kan du göra som när du brukar tvätta ull, men läs noga på tvättrådet innan du börjar eftersom det kan skilja mellan olika modeller. Ullens fina egenskaper tvättas bort om man använder vanligt tvättmedel, så se till att tvätta med ulltvättmedel på låg värme.

    Uppbyggda ullsulor

    Den som vill ha mer stöd för foten bör prova en uppbyggd sula. Superfeet tillverkar sköna sulor som avlastar foten på ett smart sätt och det finns flera olika modeller att välja mellan. En uppbyggd sula avlastar inte bara foten, utan även rygg och knän. All personal i Naturkompaniets butiker är utbildade i att hitta rätt bland Superfeets sulor och om du är osäker kan du komma in och fråga oss.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress