Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Tretorn Regnjackor

    Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder – en sliten klyscha som stämmer väldigt bra när det gäller just regnkläder. Iklädd en skön och följsam regnjacka från välkända Tretorn håller du dig varm och torr även i regn. Hos oss hittar du både fodrade och ofodrade regnjackor från Tretorn för både herr, dam, barn och junior i en mängd olika färger och modeller.

    Tretorns regnjackor för friluftsliv

    Kanske har du hört talas om Tretorn Wings? Tretorn Wings regnjacka är en vattentät jacka i längre modell som passar perfekt både för friluftsliv och stadsliv. Den tidlösa och avskalade designen är lätt att tycka om och med ett par Tretorn regnbyxor och gummistövlar är du fullt utrustad även om regnet skulle ösa ner. Wings kommer i en mängd olika färger som grön, svart och gul. Ska du ut på en vandring under höst eller vår och misstänker att vädret kanske blir ostadigt? Genom att packa med ett regnställ i ryggsäcken är du redo om regnet skulle börja falla. Tretorn har regnställ och regnjackor som är så fiffigt utformade att de går att packa i sin egen ficka – perfekta att stoppa ner i ett lättillgängligt sidofack.

    Tretorns regnjackor för barn & junior

    De allra flesta barn gillar att hoppa i vattenpölar, stampa i geggamoja och fånga regndroppar på tungan. Med rätt kläder på kroppen kan barnen leka i alla väder utan att bli blöta och börja frysa. Tretorns regnjackor för barn är utformade för att sitta ordentligt på plats utan att hindra lekens vilda rörelser. De tål också allt hasande och kanande som lek ofta innebär. Tretorn Wings regnjacka i barnmodell har en skön huva som skyddar huvudet mot regn och vind och resår vid ärmsluten som hindrar vatten att komma in. Regnjackan har också stora fickor som är perfekta att samla kastanjer och vackra stenar i, eller värma små frusna händer.

    Letar du efter Tretorns regnjackor på rea? Det händer att vi säljer ut enstaka modeller eller färger till nedsatt pris, de hamnar då i vår Outlet regnjackor.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress