Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    10% på ett köp för medlemmar* - Logga in/bli medlem »
    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    Regnjackor

    En bra regnjacka är ett måste för den som älskar att vara utomhus även när det regnar eller är växlande väder. Hos oss hittar du snygga, slitstarka regnjackor för friluftsliv och vardag i massor av olika modeller från märken som Tretorn, Barbour, Tierra och Marmot.

    Regnjackor för både stora & små

    Den som letar efter en regnjacka har många att välja mellan hos oss. Här finns ett stort utbud av fodrade och ofodrade regnjackor herr, regnjackor dam och regnkläder barn. Välj bland allt från fleecefodrade regnjackor, ett skönt plagg att ha på sig en kylig höstdag, till smidiga tekniska skaljackor för löpning som passar perfekt för pulshöjande aktivitet i skog och mark. Här finns en mängd olika modeller, långa och korta, i färger som bland annat beige, svart, gul och grön.

    Vilken regnjacka är bäst?

    Vi får ofta frågan om vilken regnjacka som är bäst och svaret varierar beroende på vad jackan ska användas till. Om det är en regnjacka för kortare morgonpromenader med hunden eller att gå till bussen i på morgonen så är galon, eller PU-väv, ett bra alternativ. Det är helt vattentätt och håller dig garanterat torr, men det stänger också in vattenånga från din kropp. Om du vet med dig att du ska använda regnjackan under en vandring, jakt, fiske, golf eller annan aktivitet där det finns risk att du svettas så är en skaljacka det bästa alternativet. En skaljacka har ett vattentätt membran som andas och ger god ventilation. Membranet släpper ut fukt, men inte in. En skaljacka är också oftare gjorda av ett mjukare material och ger dig större rörelseförmåga.

    Regnjackor för cykel & cykelpendling

    Det finns ingen bättre start på morgonen än att slänga sig upp på cykeln och få frisk luft på väg till jobbet. Cykelpendling är ett sätt att spara på både bensin, miljön och gymkort – dessutom slipper du bilköer eller dyra busskort. För att kunna cykla i ur och skur behöver man bra regnkläder som ger stor rörelsefrihet under cyklingen. Cykeljackan ska gärna ha ett lite längre bakstycke som skyddar ryggslutet när du är framåtlutad över styret. Det får gärna finnas reflexdetaljer och smarta fickor också. I vårt sortiment av regnjackor hittar du många modeller som passar perfekt för cykling, ofta med membranet Gore-Tex, men som också kan användas på promenaden i skogen.

    Återimpregnera, impregnera & tvätta din regnjacka

    För att din skaljacka ska hålla riktigt länge är det viktigt att ta hand om den på rätt sätt, speciellt om du använder det som arbetskläder och sliter på dem mycket. Om du är osäker på hur du sköter om din skaljacka är det bra att läsa på om hur du kan gör när du ska tvätta & impregnera skalkläder.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    Vikt / g
    till
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress