/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Passa på att njuta av naturen till och från jobbet. Du blir garanterat på bättre humör samtidigt som du får in äventyret i vardagen. Risken är även stor att du kommer bli mer kreativ på jobbet, då forskning visar att motion i naturen ökar syresättningen av hjärnan, vilket i sin tur ger positiva effekter på kreativiteten.

    Här hittar du utrustningen som gör pendlingen till ett äventyr.

    Kläder för pendling 
    Utrustning för pendling 

    I över 80 år har Hestra värmt kalla händer. Vi har designat och sytt handskar för många olika ändamål, stilar och väder - alla med en gemensam grundtanke: Tidlös, kompromisslös kvalitet. Vi tillverkar handskar som, när de vårdas väl, blir finare med tiden. Det är vår syn på hållbarhet – den är gammal, men den håller fortfarande och har aldrig varit mer aktuell.

    Mason Glove
    Mångsidig och vattentät fingerhandske i stilren design. Reflexmaterial på ovanhanden och touch screen-funktion på tumme och pekfinger. Perfekta cykelhandsken för urbana äventyr. Urban design möter teknisk funktion i fingervanten Mason från Hestra. Detta är vanten för dig som vill hålla stilen under cykelpendlingen och blöta höst- och vinterdagar. Mason har ett vattentätt Czone-membran samt reflexmaterial på bakhanden som tillåter dig synas i mörkret. Resåret runt handleden håller vanten på plats.

    Regntätt 

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress