Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • ARIES MESH 1

    Exped ARIES MESH

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    4 999,00 kr 2 999,00 kr Du sparar 2 000,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.
    Video

    Lättviktstält med mycket god ventilation för två personer. Färgkodade bågar gör uppsättningen av Aries Mesh smidig och snabb. Tältet står stadigt i hård blåst tack vare de förmonterade öglorna för stormlinor och den låga tältprofilen.

    Dragkedjorna är försedda med "glow in the dark" detaljer som gör dem lätta att se när det är mörkt. Innertältet är helt klätt i mesh för att kondens inte ska droppa ned i tältet. 2 fickor finns på insidans vägg för vardera tältare. Där förvaras förslagsvis pannlampa, vattenflaska, bok eller toalettpapper för att smidigt kunna nås mitt i natten.

    Dörren är stor och kan stoppas undan i i en sidoficka eller rullas upp och fästas med remmar. Likaså är meshdörren enkel att rulla ihop och fästa, eller så slänger du den bara in under yttertältet för en ännu snabbare öppning av dörren. Tältduken är tunn vilket skapar ett behagligt ljus inuti tältet i dagsljus. Med 110 cm innerhöjd finns det gott om plats för att kunna sitta och spela kort eller arrangera packningen.

    Önskas riktigt mycket ventilation är det lätt ordnat genom att rulla upp den halvan av det snedlutande yttertältet utan dörr och fästa den med de röda linorna. Den sidan blir då fullt exponerad mot himlen med sitt mesh och det skapas ett bra genomflöde av luft samtidigt som mygg och knott hålls ute. Skulle det börja regna och tältet önskas fällas ned är det snabbt och enkelt gjort.

   • 3-säsongstält
   • Rymlig absid
   • Innertält av mesh
   • Mycket bra ventilation
   • Vindstabilt
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress