Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Truckerkepsar herr

    Det är inte konstigt att truckerkepsen är så omtyckt, den är inte bara snygg utan också riktigt skön. Att det är mjukt nät istället för heltäckande tyg på sidorna och baktill på kepsen gör att luften kan cirkulera på ett bra sätt. Här hittar du riktigt snygga truckerkepsar för herr i sköna material från kända märken. Upptäck till exempel truckerkepsar bland Stetson kepsar, Patagonia kepsar och Fjällräven kepsar i färger som svart, blå, grön, beige, vit och många fler.

    Truckerkepsar för friluftsliv

    En truckerkeps blir ofta favoriten som hänger i hallen och åker på oavsett aktivitet, faktiskt ofta även på vintern (det finns modeller i mocka och värmande ull!). Truckerkepsen skyddar mot solens strålar, håller håret från ansiktet och är dessutom snygg. En truckerkeps passar lika bra på vandringen i skogen som när du spelar golf, är på jakt, tränar eller är ute med båten och fiskar. Forma den rund fram eller bär den med platt skärm, det är du som bestämmer. Justeringen bak (spänne med hål, snapback) gör att du kan få den att passa perfekt på just ditt huvud, skönt för den som söker en stor storlek eller har litet huvud och har svårt att hitta kepsar som passar.

    Truckerkepsen – sval & snygg

    Truckerkepsen uppfanns under 70-talet i USA och var från början en sorts reklampelare. Genom att ge lastbilschaufförer sköna kepsar med sitt företags logga på hoppades man att det skulle synas mycket eftersom lastbilarna kördes över stora områden. Men hur fick man chauffören att vilja bära kepsen? Jo, genom att göra den riktigt skön (och snygg!) såklart! Genom att byta ut det heltäckande tyget bak och på sidorna mot nät blev kepsarna luftiga och sköna även när det var varmt i förarhytten och lastbilschaufförerna använde dem gärna både som skydd mot sol och för att hålla undan håret. Succén var ett faktum, modet spred sig över världen och är nu en av de mest populära modellerna inom kepsar herr.

    Så här tvättar du din truckerkeps

    OBS! Titta alltid noga på tvättrådet inne i kepsen och följ det! Beskrivningen som följer här går inte att tillämpa på alla truckerkepsar, men ger en hint om hur du kan göra om din truckerkeps verkligen behöver tvättas. 

    • Häll upp kallt vatten och häll i en droppe tvättmedel
    • Sänk ner kepsen försiktigt i vattnet
    • Skvalpa runt lite försiktigt med vattnet omkring kepsen
    • Låt kepsen ligga i vattnet i 5-10 minuter
    • Ta upp kepsen ur sitt vattenbad
    • Skölj kepsen med kallt vatten
    • Badda kepsen med en handduk
    • Lägg kepsen på handduken för att torka
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress