Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    VARMA TROTJÄNARE

    Frostiga morgnar och snö i luften – äntligen är det dags att plocka fram vinterjackan. Kanske har du en trotjänare redan. En jacka fullmatad med minnen från tidigare säsonger som bara väntar på nya äventyr. Om du inte har det, så har vi riktigt bra jackor för alla typer av uteliv. Slitstarka och pålitliga plagg som du inte behöver byta ut i första taget och varma, tidlösa klassiker från Fjällräven Expedition-serien. Vi hjälper dig att hitta din nya trotjänare för många vintrar framöver.

    Mountain Equipment

    Lightline Eco Jacket »
    Produkter i bild 
    Produkter i bild 

    TVÄTTA DUNJACKA

    En vanlig fråga vi får är hur man tvättar och torkar en dunjacka. Här har vi samlat våra bästa tips som gör din dunjacka fräsch igen. Om du fått en fläck räcker det ofta att bara ta bort den utan att tvätta hela jackan – ett enkelt sätt att spara på miljön.

    Tvätta dunjacka »

    LAGA DUNJACKA

    Många dunjackor har ett tunt yttertyg. En glödloppa från elden eller en vass kvist kan lätt göra ett hål eller en reva där dunet riskerar att komma ut. Som tur är finns flera enkla sätt att laga dunjackan så den kan få en längre livslängd.

    Laga dunjacka »

    PACKBARA JACKOR

    DUNFODER

    Dun ger oslagbar värme i förhållande till vikt. Lär dig mer om skillnaden mellan dun och fjäder, fill power, bästa sättet att förvara dun samt detaljer att hålla koll på när du söker en riktigt varm dunjacka.

    Läs mer om dun »

    SYNTETFODER

    Under en kall och fuktig vinterdag är en syntetfodrad vinterjacka ett bra val. Det finns många olika typer av syntetfibrer där skillnaden på kvalitet och miljöpåverkan mellan billiga alternativ och kända leverantörer är stor.

    Läs mer om syntet »
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress