Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Outlet Haglöfs

        Haglöfs är välkända för sina klassiska, sköna, tidlösa och mångsidiga produkter för vardag och friluftsliv. Vi är många som har växt upp med Haglöfs regnkläder och Haglöfs ryggsäckar - som känns helt outslitliga! En av de mest kända produkterna är Haglöfs Tight som sitter så skönt på ryggen att den nästan inte känns och bland Haglöfs skalkläder finns några av våra riktiga storsäljare. 

        Outlet Haglöfs för friluftsliv 

        Trots den tidlösa designen och en kvalitet som aldrig sviker händer det att vissa av Haglöfs kläder och utrustning hamnar här i vår outlet, vår rea, för att du ska kunna göra fynd. Här hittar du Haglöfs jackor, Haglöfs ryggsäckar, byxor och shorts till riktigt bra priser. Outleten fylls på med jämna mellanrum med kvalitetsprodukter i olika färger och modeller för både dam, herr och barn. Tänk på att produkterna kan vara slut i butik och endast finnas online.  

        Outlet Haglöfs – slitstarka regnkläder & skalkläder  

        Är du utomhus oavsett väder? Kanske har du en hund som gärna går långa promenader i regnet och därför behöver ordentliga skalkläder som du kan lita på? Att hålla sig torr och varm är viktigt för att kunna njuta fullt ut av livet utomhus oavsett om du är ute på en längre vandring, går hundpromenader eller cyklar till jobbet. Att ha ett vattentätt set – jacka och byxa – som hänger i hallen nära till hands gör det lätt att ge sig ut även när det regnar. Haglöfs regnkläder är smidiga, mjuka, lätta och otroligt sköna. Skaljackorna har ofta förböjda ärmar vilket gör det lätt att röra sig. Skalbyxorna drar man snabbt på sig och de sitter där de ska. Flera av Haglöfs skalkläder har Gore-Tex som håller dig garanterat torr på ett behagligt sätt, och som släpper ut överskottsvärme.  

        Outlet Haglöfs för vandring 

        Att Haglöfs skalkläder är så lätta och smidiga gör att det är lätt att packa ner ett regnställ i ryggsäcken utan att det blir så mycket extra vikt. Det får oftast plats i ett ytterfack så att du snabbt kan ta fram det om vädret slår om. Bra skalkläder skyddar inte bara mot regn utan också mot vind, vilket gör att du håller dig varm på fjället. Passa på att köpa riktigt bra regnkläder till nästa vandring som du sedan kan använda till alla utomhusaktiviteter i ostadigt väder under många år. 

        Läs mer
        Sortera efter: Populärt

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress