Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        Outlet Ivanhoe

        Svenska Ivanhoe, tidigare Gällstads Ylle, är välkända för sin höga kvalitet och tidlösa design. En Ivanhoe stickad tröja håller dig varm i många år och blir en favorit både på kontoret och under höstens skogspromenader. Den bekväma passformen och de genomtänkta detaljerna gör plaggen sköna att bära, men den stora hemligheten till Ivanhoes framgångar är deras val av material. Det händer att vissa av Ivanhoes plagg hamnar här i vår outlet och då kan du fynda Ivanhoe till ett lägre pris för både dam, herr, barn och junior.

        Outlet Ivanhoe – ulltröjor i hög kvalitet

        Ull är ett fantastiskt naturmaterial och har sedan starten varit kärnan i Ivanoes verksamhet. Ull är mjukt och varmt, men ventilerar på ett bra sätt så att du inte blir för varm. Därför kan Ivanhoes tröjor i ull bäras året runt, både som tjock tröja på vintern och över den tunna klänningen en sommarkväll. Ivanhoe gör inte bara tröjor. Här i vår outlet kan du även hitta Ivanhoe västar, Ivanhoe jackor och många andra plagg.

        Ulltröjor från Ivanhoe i Naturkompaniets outlet

        Ull behöver sällan tvättas, det är luktreducerande och renar sig självt på ett snillrikt sätt. Häng ut din ulltröja från Ivanhoe på en galge över natten och den kommer kännas ren och fräsch på morgonen. Om du ändå skulle behöva tvätta den gör du som alltid när du tvättar ull, använder ulltvättmedel och följer tvättråden noga. Ull är inte bara skönt att bära, det är också ett material som är snällt mot miljön. Vissa av Ivanhoes plagg är tillochmed komposterbara, ett bra köp för både dig och planeten.

        Ivanhoes sortiment av ullkläder

        Ull kan stickas och färgas på många olika sätt. I vårt sortiment av Ivanhoes kläder hittar du bland annat:

        • 100 % ofärgad ull
        • Ribbstickad mudd, hals och ärmslut
        • Strukturstickat
        • Filtad ull, 450 g/m²
        Läs mer
        Sortera efter: Populärt

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress