Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Patagonia Kepsar & Hattar

    Patagonia är välkända för sin tidlösa, avslappnade design och sköna kläder. Detsamma gäller förstås för Patagonias hattar och kepsar. Patagonias kepsar är otroligt populära och det är inte bara för att de är så snygga och passar till allt, det är också för att de är så sköna. Det känns också bra i magen att skylta med ett företag som så tydligt tar ställning för miljö och hållbarhet. Hos oss hittar du ett brett utbud av kepsar och hattar från Patagonia för både herr, dam, junior, barn och baby.

    Patagonia kepsar & hattar för friluftsliv

    Alla som älskar att vara ute oavsett väder vet hur skönt det är att ha något på huvudet som skyddar mot sol, vind och lättare regn. Patagonia erbjuder både välventilerade truckerkepsar med bakstycke i mesh och klassiska ”bucket hats”, fiskehattar, som skyddar även öron och nacke. Patagonia har även varma kepsar för vinter av mjuk ekologisk bomullsflanell, perfekt för höstvandringen. En vinterkeps är perfekt för den som vill ha lite extra värme men också skydda ögon och ansikte från sol.

    Patagonia kepsar & hattar för barn & baby

    Skydda dina små med en bra keps eller hatt från Patagonia. För de riktigt små barnen finns fina solhattar som effektivt skyddar bebisens huvud, ansikte, axlar och öron från skadliga UV-stålar (UPF 50+) Tack vare det sköna ställbara hakbandet på Patagonias hattar för barn sitter den lilla solhatten på plats även under vild lek på stranden. En smart detalj är att de är vändbara så att du kan välja vilken färg du vill ha utåt. Har du ett lite äldre barn hemma som helst inte vill bära hatt? Välj en av Patagonias snygga kepsar för barn och junior. De är både sköna, snygga och coola. Och ja, visst är det viktigaste att kepsen skyddar mot solens strålar, men faktum är att en keps som ditt barn gillar för att den är snygg har större chans att hamna på barnets huvud under dagen.

    Stort sortiment av kepsar & hattar från Patagonia

    Bland Patagonias kepsar & hattar i vårt sortiment hittar du bland annat:

    • Populära P-6 Label Trad – en stilren keps med Patagonias klassiska logga
    • Kepsar med en fisk på fronten
    • Den klassiska kepsen i blå vit röd färgskala
    • Kepsar i svart, brunt, beige, grön, gul, rosa, röd, vit, blå, grå
    • Justerbara kepsar med spänne bak
    • Hattar för barn med UV-skydd UPF 50+
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress