Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Långa dunjackor dam

    En lång dunjacka dam, eller dunkappa, är det absolut skönaste plagget när det är riktigt kallt ute. Tack vare att den går ner långt ner på benen håller den hela kroppen varm och du kan lätt gå på både långpromenad eller stå och titta på ditt barn som spelar hockeycup utan att frysa även om det är många minusgrader. Hos oss hittar du långa dunjackor för dam från bland annat Fjällräven och Norröna.

    Långa, lätta, varma dunjackor för dam

    Det är inte en slump att täcken och jackor innehåller dun, det är ett oslagbart material när det kommer till att värma mycket till låg vikt. En jacka som är fodrad med fluffigt dun håller dig, likt ett duntäcke, varm och go utan att det blir tungt. Hos oss hittar du bland annat långa modeller av Fjällrävens dunjackor, till exempel snygga Fjällräven Expedition Long Down Parka, en otroligt populär och riktigt varm dunkappa som finns i flera fina färger. De väl genomtänkta funktionerna och den sköna passformen har gjort den långa dunjackan till en favorit i garderoben hos många. De stora handfickorna ger gott om plats både för värdesaker och frusna händer och den stora mysiga huvan går att fälla upp om det skulle behövas.

    Tunna, långa dunjackor för dam för friluftsliv

    Det är välkänt att kvinnor lättare blir frusna än vad män blir och den stora skillnaden är runt höfter och lår. Om du väljer en jacka i längre modell kommer du uppleva stor skillnad i värme. De flesta långa dunjackor i vårt sortiment är gjorda för minusgrader, men det finns också några tunnare modeller som passar bra för växlande väder. När vintern håller sig runt nollan och bjuder på ömsom snö och ömsom regn så är det svårt att veta hur man ska klä sig. Med en lång, lite tunnare, men vattentät dunjacka är du perfekt klädd för en mildare vinter. En tunn och vattentät dunjacka av längre modell passar också för aktiviteter där du kan bli varm av ansträngning, till exempel friluftsliv som vandring i skogen eller en rask promenad med hunden.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress