Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ullvantar

    Ull är ett fantastiskt material som värmer gott även om det skulle råka bli blött eller fuktigt. Här har vi samlat alla våra vantar som på olika sätt innehåller merinoull eller ull från våra nordiska får. Välj bland varma ullfodrade skinnhandskar, tunna liners (innervantar) i merinoull, tjocka stickade vantar och tunnare ullvantar i många olika mönster och modeller. Här hittar du ullvantar för både vuxna, herr, barn, junior, barn och baby från bland annat Hestra.

    Ullvantar för friluftsliv & vardag

    Eftersom ull är ett så bra material att sticka vantar av, eller att fodra vantar med, så återfinns det i flera av våra vantar i sortimentet. Här kan du bland annat hitta:

    • Tjocka, varma, slittåliga skinnhandskar som passar när det är riktigt kallt. Ullfodret går att ta ut och tvätta, eller att byta ut om det skulle bli utslitet.
    • Bland Hestras vantar finns varma skidhandskar som är fodrade med ull.
    • Tunna innervantar i merinoull, liners, som är perfekta att ha inne i ett par andra vantar eller handskar för extra värme. Går även att använda som tunna fingervantar.
    • Stickade tumvantar i klassisk modell med reflexer.
    • Små, söta ullvantar för bebisar, perfekta att bära i vagnen eller i bärselen. En fin present till någon som just har fått barn.
    • Fina stickade ullvantar med en hemstickad känsla i flera olika mönster.

    Att tvätta ullvantar

    Att äkta ull är varmt och skönt är välkänt, men det har fler goda egenskaper än så. Ull är självrenande och luktreducerande vilket gör att du mycket sällan behöver tvätta dina ullvantar. Det räcker med att vädra dem ute över natten så är de fräscha igen, du kan också dammsuga dem eller skaka dem försiktigt för att rengöra dem. Om du ändå skulle vilja tvätta dina ullvantar bör du läsa noga på tvättrådet. Vissa modeller går att tvätta precis som när du brukar tvätta ull, medan andra kan ha detaljer som behöver tvättas på annat sätt.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress