Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ullhandskar

    Ull är ett fantastiskt material som värmer även om det skulle råka bli blött eller fuktigt, vilket är perfekt under höstens och vinterns alla aktiviteter. Här har vi samlat alla våra handskar för både dam, herr, junior, barn och bebis som är gjorda helt i ull eller är ullfodrade. Upptäck vårt breda sortiment av fingervantar av ull och ullfodrade skinnhandskar från Hestra, sköna torgvantar av ull och fingervantar med bra grepp för fiske.

    Ullhandskar för friluftsliv

    Håll händerna varma när du är ute med ett par sköna och smidiga ullhandskar, eller handskar fodrade med varmt ullfoder. Under höst och vår är det skönt med ett par tunna fingervantar eller torgvantar på vandringen som går lätt att ta av och stoppa i fickan eller ryggsäcken när de inte behövs. Om du täljer, hugger, gör upp eld och på andra sätt använder händerna mycket är det klokt att välja ett par slitstarka arbetshandskar med ullfoder. På det sättet håller du inte bara värmen, du skyddar också dina händer när du arbetar.

    Ullhandskar för friluftsliv & fiske

    Ett par fingervantar i ull skyddar och värmer dina fingrar även om det är blött ute. Den som fiskar vet att det kan bli kallt om händerna, men att det är viktigt att hålla dem varma för att kunna fiska ordentligt. Eftersom ull fungerar bra även i fuktiga miljöer, som vid sjöar och vattendrag, är många av våra fiskehandskar gjorda av ull. Handflatan i våra handskar för fiske har ett gummimönster som gör att du får bra grepp.

    Ullhandskar för arbete & vardag

    Under vinterhalvåret är det skönt med en smidig, lagom varm, ullfodrad skinnhandske. Bland Hestras handskar & vantar finns det gott om snygga och sköna modeller i klassiska färger som brunt och svart, perfekta för promenaden till bussen en frostig morgon. För den som behöver extra värme är en liner, en slags innerhandske, skönt. Hos oss hittar du linerhandskar i mjukaste merinoull. Upptäck också vårt sortiment av ullvantar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress