Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • SPIRE JACKET 1

    Marmot SPIRE JACKET Herr

    Artikelnr.:
    VAT included
    3 999,00 kr 2 799,00 kr Du sparar 1 200,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Spire Jacket har en stilren och funktionell design, vilket ger den ett brett användningsområde. Den funkar lika bra till fjällvandringen och hundpromenaden om till skidåkning och skridskoturer.

    Spire är tillverkad av ett mycket slittåligt material och är försedd med förstärkningar på områden som utsätts för extra hårt slitage. Gore-Tex gör den vattentät samtidigt som det ger mycket bra ventilation. För att ge möjlighet till ökad ventilering är jackan försedd med ventilationsöppningar under ärmarna samt fickor som kan öppnas upp och på så sätt ge luftgenomströmning.

    Spire är försedd med en avtagbar snökjol. Snökjolen har två uppgifter, dels håller den snö ute, när du ramlar i skidbacken, och dels håller den värmen inne och bidrar på så sätt till ökad isolation. Ärmsluten är därtill försedda med kardborrejustering, så att du även med hjälp av dem kan hålla snö ute och värme inne i jackan.

    Huvan har en mycket fin passform och kan justeras så att den sluter om ditt ansikte och på så sätt ger ett mycket bra skydd mot väder och vind. Den fina designen gör även att huvan följer dina rörelser och den förstärkta skärmen ger sikt i dåligt väder.

    För att ge full rörelsefrihet har jackan Angel Wing Movement, en mönsterkonstruktion som gör att ärmarna kan röra sig obehindrat och som gör det möjligt för dig att sträcka på dig utan att jackan åker upp och blottar mage och rygg för kalla vindar.

   • Vattentät och ventilerande
   • Slitstark och smidig
   • Ventilationsöppningar under ärmarna
   • Huva som kan användas tillsamman med hjälm
   • Avtagbar snökjol
   • Passform som ger optimal rörelsefrihet
   • Gore-Tex
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    S

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress