Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    On Running
    Att springa ska vara en njutning. Det schweiziska teamet bakom On Running vill inte tvinga dina fötter att anpassa sig, utan istället förstärka och underlätta de rörelser som du gör. De har utvecklat en sko som tar emot mjukt när du landar, men också ger ett stadigt frånskjut in i nästa steg. Effekten blir som ”att springa på moln”.

    On Running gör inte bara skor, utan har även utvecklat ett sortiment av träningskläder som gör löpning och annan aktiv träning extra njutningsbar. Kläderna är tekniska med många detaljer och en passform som ger full rörelsefrihet. Materialen är noga utvalda för att andas och kännas sköna mot kroppen.

    Cloud W är en stilren citysko som går lika bra till promenader i vardagen som att ta med på en cityweekend. Justera de elastiska skosnörena och du har en skön löparsko för asfaltslöpning. Sulan ger en mjuk landning och en skjuts i steget. Den är extremt lätt och smidig att ta på och av tack vare de elastiska skosnören. Den är luftig nog för varma klimat och passar perfekt att ta med på resan. Passar lika bra för löpning som till vardags.

     

    • Stilren citysko som även går att använda till asfaltslöpning
    • Mjuk landning och skjuts i steget
    • Ventilerande och snabbtorkande
    • Stilren citysko med elastiska snören
    • Mjuk i hälen och bra grepp i sulan

    On 

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress